boligalar test

Du får også en rekke andre tjenester for at du skal føle deg helt trygg hjemme. Tjenester som gratis app, skadeservice, juridisk og psykologisk rådgivning og rabatterte vaktmestertjenester er inkludert. Vi kaller det 360° trygghet. Så kan du og din familie føle dere trygge – både når du er hjemme og i utlandet. verisure

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved brann- og innbruddsalarm. Og med vår nye Tale- og lytteenhet får de umiddelbar kontakt med personer i boligen uten at du trenger å være i nærheten av en telefon.

Norsk Kundebarometer har siden 2002 vært et årlig forskningsprosjekt fra Handelshøyskolen BI. Her avgir en rekke forbrukere sin tilfredshet og lojalitet til norske bedrifter. Til sammen har det blitt samlet inn 20 069 bedriftsvurderinger fra totalt 9 094 forbrukere mellom januar og mars 2016. Undersøkelsen har tatt for seg totalt 182 bedrifter innenfor salg og tjenester med innvirkning på folks privatøkonomi. Listen viser egne tabeller for tilfredshet og lojalitet med tallverdi fra 0-100, der 100 er best.